Avtalen mellom Norges Idrettsforbund (NIF) og JOYMO

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) og JOYMO har nylig inngått en avtale som innebærer at idrettslag kan livestreame sine idrettsarrangementer og få inntekter tilbake!

JOYMO er den foretrukne leverandør av strømmetjenester for NIF. Formålet med avtalen er at JOYMO skal understøtte idrettens organisasjonsledd med å skape økt synliggjøring av den enkelte idrett og engasjere flere seere/supportere, som kan virke inntektsgenerende.

Avtalen omhandler GDPR og personvern og hvordan dette sikres i forhold til lovverket. Organisasjonsleddene som livestreamer eier innholdet og alle data ved bruk av JOYMOs system.

For henvendelser og spørsmål om rammeavtalen og hva den innebærer for ditt idrettslag, vennligst kontakt:

41 9000 51

To read the agreement, request a summary below

JOYMO og NIF’s Plan

JOYMO er en norsk innovasjon. Vi har utviklet en livestreaming- og videoanalyseplattform. Vår innovasjon vil hjelpe idrettslag med å livestreame billig og enkelt, og på en måte som genererer inntekt tilbake til idrettslaget.

Vår plattform muliggjør livestreaming for breddeidretten. Hvilken som helst idrett, til hvilken som helst tid, for alle supportere.

Sammen med idretten, kan vi skape en bærekraftig og en betydelig inntektskilde til idrettsklubber rundt i verden.

Spill av
Lukk

Hva koster det?

NIF og JOYMO har inngått en avtale som gjør det enkelt, raskt og billig for å starte livestreaming/direktestrømming på JOYMOs plattform. 

Idrettslaget trenger en JOYMO LiveCaster på idrettsarenaen for å starte livestreaming. Vennligst se videolenken under eller les mer om JOYMO LiveCaster for å forstå hva det innebærer.

 

 

Priser iht NIF avtalen (priser er eksl.mva.)

  
5000NOK per år for å lease JOYMO’s LiveCaster (kamera) og systemboks.

9900NOK for installasjon av systemet

999NOK for oppstartspakken for idrettslaget

Kommune of JOYMO

For å livestreame din idrett må dere installere JOYMO’s kamera på idrettsarenaen. Kommunen eier som oftest idrettsanleggene. JOYMO har mer enn 100 installasjoner i Norge, og alle disse er godkjent av respektive kommuner.

Vi kan bistå ditt idrettslag! Når du bestiller JOYMOs produkt, vil vårt salgsteam hjelpe til å forklare produktet ovenfor kommunen og bistå i forberedelsene for selve installasjonen. 

Informasjonen i denne lenken er viktig for kommunen (klikk her) 

Bestill i dag og så ordner vi resten! 

 

Generer inntekt tilbake til idrettslaget

Vi har funnet en måte å hjelpe idrettslag og lag for å generere inntekt tilbake til idrettslaget. JOYMO digitaliserer idretten, og vi gjør det sammen med norsk idrett.

Idrettslaget kan tjene penger på å livestreame kamper til supportere som ikke kan være til stede. Supportere kjøper én digital kampbillett via idrettslagets tilgjengelige lenke. Ved at supportere kjøper digitale kampbilletter vil det medføre inntekter tilbake til idrettslaget.

Finn ut hvor mye din klubb kan tjene med JOYMO ved å bruke vår inntektskalkulator

Vi estimerer at din klubb kan tjene.. 90 324 NOK per sesong med JOYMO

Kontakt oss
*utregningen er kun et estimat og baserer seg på at en sesong varer i 36 uker. Prisen på en kampbillett er satt til 49 NOK og prisen for et sesongkort er satt til 799 NOK. Kontakt oss på info@joymo.no for mer informasjon om hva din klubb kan tjene ved bruk av JOYMO.

Hvordan fungerer det?

JOYMO kan benyttes av alle idrettslag, uavhengig av nivå.

Vi tilpasser vårt utstyr og system til hvert enkelt idrettslag, slik at idrettslaget på enkel måte kan filme, livestreame og gjøre opptak av kamper og treninger.

Å livestreame betyr å strømme eller direktesende et idrettsarrangement (kamp, stevne, turnering o.l.).

Treneren (admin i idrettslaget) kan planlegge en livestream i forkant av en kamp, samt informere motstanderlaget via systemet. Idrettslaget oppretter en url-lenke via JOYMO sin side. Idrettslaget kan sende lenken til venner, familie og supportere, slik at de kan få tilgang til kampen. For å få tilgang til kampen må den enkelte registrere seg og betale for kampen. Etter å ha betalt vil den enkelte kunne se kampen direkte og/eller i opptak.

Lenken kan kopieres og sendes via SMS, Facebook, Spond eller Twitter. Det er idrettslaget som distribuerer lenken i ønskede kanaler.

Venner, familie og supportere klikker, betaler og ser.

5 tips til å få flere seere til dine livestreams med JOYMO

Du må gjøre andre oppmerksomme på din livestream, vise hvor og hvordan de kan få tilgang.

Under finner du fem tips som kan hjelpe deg å få flere seere til dine livestreams. Det er viktig å huske på at det kan ta noe tid før du oppnår dine ønskede resultater. Men følger du disse tipsene vil du se at seerantallet øker.

Under tipsene finner du en kort og enkel to-do liste til deg.

 1. Planlegg Livestreams Minimum 7 Dager før Kamp

  Ved å planlegge en livestream minimum 7 dager før en kamp, gjør at du får informert mange om at du skal livestreame. Når du har planlagt livestreamen, del lenken på Facebook og Spond.

 2. Snakk med Spillerne Dine

  Du vet hvorfor folk elsker fotballsesongen? For da får de sett favorittlaget spille hver uke. Å livestreame dine kamper kontinuerlig hjelper dine seere å huske på streamen.

  Send ut lenken på din Facebook-chat, Spond-chat eller hvilken som helst chat og fortell spillerne at de skal informere foreldre og besteforeldre.

  Et godt tips er å minne spillerne dine på at de skal informere foreldre 2 uker før kampen, 1 uke før kampen og samme dagen som kampen spilles.

 3. Word of Mouth

  Snakker du med foreldrene? Fortell dem at kampen skal livestreames. Det er en god idé å informere foreldrene. De kan da informere besteforeldre, onkler og tanter. Gjerne 7 dager før, 3 dager før og samme dagen det skal livestreames.

 4. Promoter Livestreams i Forkant

  Har du en Facebook-side for alle i klubben? Post lenken der, så mange ganger du kan. Jo flere ganger du minner andre på livestreamen, jo flere seere får du.

  Har klubben en hjemmeside? Post lenken der. E-post, sosiale medier og promotere på hjemmesiden er de mest effektive måtene å promotere.

  Apropos sosiale medier - det finnes ingen bedre måte å promotere livestreamene på enn sosiale medier. Planlegg livestreams i forkant. En fin tommelfingerregel er å annonsere livestreamen minimum én uke i forkant. Ved å oppdatere seerne dine på Facebook, Spond og hjemmesiden gjør at de alltid er informert og oppdatert hvor og når de skal logge inn for å se.

 5. Lag din Egen Facebook-side

  Sosiale medier er et effektivt verktøy for å skape oppmerksomhet rundt din livestream. Dersom du ikke allerede har det, lag en Facebook-side for din klubb eller ditt lag.

  Forskjellen på din personlige Facebook-profil og en Facebook-side er at du ikke trenger å bli "venn" med alle som "liker" siden din. Når en bruker gjør det, vil de alltid bli oppdatert når du legger ut noe, som for eksempel lenken til din livestream.

TO-DO

Tipsene over kan være svært hjelpsomme når du ønsker å øke seerantallet på dine livestreams.

Men disse 5 punktene er avgjørende

 1. Planlegg i forkant

 2. Send ut informasjon på alle kanaler du har

 3. Få spillerne dine til å fortelle foreldre

 4. La alle få vite at klubben genererer inntekt

 5. Fortell alle om lenken minimum tre ganger før kampen starter